Aanvullende diensten

Een huwelijk plannen is stressvol en je wilt natuurlijk niets aan het toeval overlaten. Je wilt de beste mensen inschakelen om je doel te bereiken. Trouwjeliefje is ook beschikbaar voor meer dan alleen een speech.

kussendemannen.jpg

Wat heeft Trouwjeliefje nog meer te bieden

In de eerste plaats ben ik ceremonieel trouwambtenaar. In mijn speech vertel ik  JULLIE  verhaal, aangevuld met info van familie en vrienden. Ik neem de tijd om jullie te leren kennen en stop veel energie en aandacht in het schrijven van een pakkende speech.

Daarnaast zou ik me kunnen voorstellen dat er nog zaken geregeld moeten worden waarbij jullie wel wat hulp kunt gebruiken, zoals locatie, catering, bloemen, taart, fotograaf etc.

In ons eerste gesprek bespreken we hoe Trouwjeliefje jullie kan helpen om van jullie trouwdag een perfect feest te maken.

trouwenmaladieven.jpg

Thema

Hebben jullie wel eens nagedacht over een thema voor jullie trouwdag. Dat kan zijn een bepaalde kleur, of een song of plek waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben.

Misschien is een van jullie bijzonder betrokken bij een bepaalde sport, club, of andere uit de hand gelopen hobby. Hoe leuk zou het zijn als dat als een rode draad door jullie dag loopt.

Trouwjeliefje helpt jullie dit thema uit te bouwen en samen met jullie een perfect plaatje neer te zetten.

contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op!

trouwjeliefje-28.jpg

Mirjam Diderich

Eigenaar Trouwjeliefje

+31646232969 mirjam@trouwjeliefje.nl