Mijn diensten

In de eerste plaats ben ik ceremonieel trouwambtenaar. Daarnaast zou ik me kunnen voorstellen dat er nog zaken geregeld moeten worden waarbij jullie wel wat hulp kunnen gebruiken. Trouwjeliefje biedt die helpende hand.

Ceremonieel trouwambtenaar

Wat is nu precies een ceremonieel trouwambtenaar? Dit is iemand die het ceremoniële gedeelte van het huwelijk voor zijn/haar rekening neemt. Bij de gemeente trouw je voor de wet. Daarna ben je vrij het ceremoniële gedeelte (en dus het meest feestelijke) zelf te regelen. Een ceremonieel trouwambtenaar houdt een persoonlijke (en vaak wat langere en vrolijkere) speech en geeft jullie de tijd en ruimte voor persoonlijke geloftes. Ook kunnen anderen daarna nog speechen. Bij de gemeente is een dergelijke persoonlijke behandeling bijna niet meer mogelijk.

Aanvullende diensten

Misschien zien jullie door de bomen het bos niet meer en hebben jullie hulp nodig bij het plannen en verzorgen van de bruiloft. Is er al een locatie op het oog, een favoriete plek waar je het ceremoniële huwelijk wilt voltrekken. Trouwjeliefje helpt bij het regelen van de bruiloft, taart, fotograaf en catering. Ook is het mogelijk Trouwjeliefje in te huren als ceremoniemeester tijdens het huwelijk.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op!

trouwjeliefje-28.jpg

Mirjam Diderich

Eigenaar Trouwjeliefje

+31646232969 mirjam@trouwjeliefje.nl