Mijn werkwijze

Hoe gaat een ceremonieel trouwambtenaar te werk

eiffeltoren.jpg

Je kent het wel

Je kent het wel: hebben jullie net besloten te gaan trouwen of heeft je partner eindelijk de moed verzameld en is voor jou door de knieën gegaan, dan wil je de bruiloft natuurlijk zo snel mogelijk regelen. Je stapt vol goede moed naar de gemeente om dat te regelen, blijkt daar een gigantische wachtlijst te zijn. Volgend jaar bent u aan de beurt (als je geluk hebt). Hetzelfde geldt voor die prachtige locatie die je op het oog hebt; alles lang volgeboekt. Wat een domper. Wat kun je doen?

trouwenhanden[2].jpg

Trouwjeliefje biedt de oplossing

Trouwjeliefje biedt de perfecte oplossing. Waarom wachten tot er plaats is bij de gemeente of bij een door de gemeente goedgekeurde locatie om te trouwen? Het kan ook anders: neem het heft in handen en trouw op jouw manier. Maak het helemaal jouw feestje. Trouwjeliefje helpt je daarbij. 

trouwenmaladieven.jpg

Het plan is als volgt

Bij de gemeente maak je een afspraak voor het wettig huwelijk. Dat duurt dan kort en is zonder ceremonie. Voor de wet alleen. Vaak stellen gemeenten hiervoor een dag(deel) beschikbaar tegen zeer gereduceerd tarief. (ook goed voor de portemonnee). Daarna ben je vrij het ceremoniële gedeelte te houden waar en wanneer je maar wilt. Dat kan bijna elke locatie zijn die je voor ogen hebt. Bijvoorbeeld je achtertuin, of die van je ouders, de middenstip van je favoriete voetbalclub, het restaurantje waar je elkaar ontmoet hebt, of dat bijzondere plekje die speciale herinneringen heeft voor jullie beiden. Doordeweeks of in het weekend. In de ochtend, middag of avond. Hoe fijn is het als alles klopt aan jullie speciale dag? 

nachtbruidspaar.jpg

Mijn aandeel

Mijn aandeel is het houden van een persoonlijke speech. En dan niet een dertien in een dozijn verhaal, zoals de trouwambtenaar bij de gemeente. Nee, dit is jullie verhaal, aangevuld met verhalen van familie en vrienden. Ik neem de tijd om jullie te leren kennen en stop veel energie en aandacht in het schrijven van een persoonlijk verhaal. Natuurlijk komen ook daarin de bekende zaken aan de orde zoals waar en hoe jullie elkaar ontmoet hebben, maar er is ook ruimte en aandacht voor andere zaken. Voor het verhaal dat nog niemand kent. Heeft een van jullie bepaalde gewoontes of bijzonderheden? Een aparte hobby misschien. En ik wil graag horen waar jullie passie ligt en wat jullie plannen zijn. Alles tezamen voer voor een mooie speech. 

Als jullie het contactformulier hebben ingevuld, neem ik zo snel mogelijk telefonisch contact met jullie op en bespreken we jullie wensen. Besluiten jullie met mij in zee te gaan, dan kom ik bij jullie langs voor een persoonlijk gesprek en zoeken we uit waarmee ik jullie kan helpen.

Het lijkt mij geweldig om samen met jullie deze dag tot een groot succes te maken.

Contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op!

trouwjeliefje-28.jpg

Mirjam Diderich

Eigenaar Trouwjeliefje

+31646232969 mirjam@trouwjeliefje.nl