Over Mirjam

Nieuwsgierig geworden naar de vrouw achter Trouwjeliefje? Ontmoet Mirjam

Wie ben ik

Mijn naam is Mirjam Diderich en ik woon met mijn man, honden en kippen in het gezellige Brabant. Onze dochters zijn al lang het huis uit en ik werk nog steeds fulltime in ons eigen bedrijf als financial manager. Cijfers zijn mijn dagelijks werk maar ik houd ook van lezen, schrijven, koken en tuinieren. Ben gek op mijn kleinkinderen. Ik vind mensen fascinerend en het verwondert mij elke keer weer hoe twee mensen elkaar vinden in de liefde. En het is dat bijzondere verhaal dat ik graag wil vertellen.

trouwjeliefje-20.jpg

Waarom Trouwjeliefje?

Een tijdje geleden kwam ik op een bruiloft en daar hield een gemeenteambtenaar (BABS) een standaard verhaal. De grapjes waren zelfs in mijn ogen oud en voorspelbaar. 
Op de receptie hoorde ik dat diezelfde ambtenaar hetzelfde verhaal en grappen ook heeft verteld op de bruiloft van iemand anders, het jaar daarvoor. Afgezaagd en saai dus. Ik dacht toen dat kan en moet beter kunnen. En het begon te borrelen in mijn hoofd. Ik vind verhalen schrijven en mensen toespreken heel leuk en spannend dus misschien lag daar voor mij een nieuwe uitdaging. Die heb ik dus met beide handen aangepakt.

De kick om mensen aan het lachen te krijgen met juist die ene grap. Die blik van herkenning als het klikt en de passie over te brengen van wat mensen beweegt. De stiltes die vallen als iets raakt, en de bulderende lach als ik doel tref. Ik neem er graag de tijd voor.

 

Ben je ook zo benieuwd wat ik over jouw liefje kan vertellen? Klik dan hieronder en neem contact met mij op.

Contact

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met me op!

trouwjeliefje-28.jpg

Mirjam Diderich

Eigenaar Trouwjeliefje

+31646232969 mirjam@trouwjeliefje.nl